Zarr Advertising

Echipa Zarr Advertising

Niciodată nu am considerat că „satisfacția garantată” este cea mai grozavă promisiune. Bineînțeles că vrem să fii satisfăcut, dar am prefera dacă ai fi absolut încântat, dincolo de cuvinte, de serviciile noastre. Ne mândrim cu munca și portofoliul nostru, tocmai de aceea vrem ca și tu să simți asemenea nouă. Așadar, chiar și pentru cea mai mică diferență de culoare sau greșeală de tipar, vom muta cerul și pământul pentru a ne asigura că vei primi exact ceea ce ți-ai dorit – sau banii înapoi!

Încă de la debutul nostru din 2015, clienții spun lucruri frumoase despre noi și ne mândrim enorm cu acest lucru. Garantăm calitate și promptitudine sau banii înapoi! În cadrul fiecărui proiect folosim materiale de cea mai bună calitate, luăm în serios termenele stabilite împreună cu clienții noștri și încercăm să surprindem cu fiecare proiect realizat.

Zarr Advertising

Imaginea companiei tale este pe mâini bune!

Mihai SăulescuDirector Creativ

Alexa BârsanExpert Comunicare

Brian NiculaeGraphic Designer

Alex VasilescuMarketing Specialist

Adrian PoșircăInginer Producție

Alexandra CiocanCopywriter

Isabela FlorianAccount Manager

Marius NicoarăExpert Istoric

Succesul Zarr Advertising se datorează și colegilor pe care viața i-a îndrumat ulterior în altă direcție. Vă mulțumim enorm pentru contribuția voastră: Gabi, Alexandra, Florin, Diana, Ana, Șeila, Iulia.

Suna acum