Zarr Advertising

Echipa Zarr Advertising

Niciodata nu ne-am gandit ca „satisfactia garantata” este cea mai grozava promisiune. Binenteles ca vrem sa fii satisfacut, dar am prefera daca ai fi absolut incantat dincolo de cuvinte de serviciile noastre. Ne mandrim extraordinar cu munca si portofoliul nostru, si dorim ca tu sa simti asemenea noua. Asadar, chiar si pentru cea mai mica diferenta de culoare sau greseala de tipar, vom muta cerul si pamantul pentru a ne asigura ca vei primi exact ce ti-ai dorit – sau banii inapoi!

Inca de la debutul nostru din 2015, clientii spun lucruri frumoase despre noi si ne mandrim enorm cu asta. Garantam calitate si promptitudine, sau banii inapoi! Intodeauna folosim materiale de cea mai buna calitate, luam in serios termenele stabilite impreuna cu clientii nostri si incercam sa surprindem cu fiecare proiect.

Imaginea companiei tale e pe maini bune!

Mihai SăulescuDirector Creativ

Liliana StoianAccount Manager

Brian NiculaeGraphic Designer

Iulia MușetoiuExpert Comunicare

Alex VasilescuMarketing Specialist

Marius NicoaraExpert Istoric

Adrian PoșircăInginer Producție

Alexandra CiocanCopywriter

Lucian BlanaruFotograf Profesionist

Isabela FlorianAccount Manager

Juan OrtegaSenior Developer

Succesul Zarr se datoreaza si colegilor pe care viata i-a indrumat ulterior in alta directie. Va multumim enorm pentru contributia voastra: Gabi, Alexandra, Florin, Diana, Ana, Seila, Iulia, Andreea.

Suna acum