Câți clienți pierzi anual din cauza lipsei unui site web performant?

Te vom ajuta să creezi o experiență memorabilă pentru clienții tăi și să amortizezi costurile website-ului cât mai repede posibil.

Câți clienți pierzi anual din cauza lipsei unui site web performant?

Te vom ajuta să creezi o experiență memorabilă pentru clienții tăi și să amortizezi costurile website-ului cât mai repede posibil.

75% din consumatori judecă credibilitatea unui site în funcție de design

Design  |  Branding  |  Website  |  Ecommerce  |  Google Ads  |  Mentenanță

Zarr Advertising - Website Daniela Ursache
Zarr Advertising - Website Hefe Hills
Zarr Advertising - Website Din inima Fagarasilor
Zarr Advertising - Website Daniela Ursache
Zarr Advertising - Website Hefe Hills
Website Scoala
Zarr Advertising

FAQ

întrebări și răspunsuri

De cât timp faceți website-uri?

Am început să facem website-uri în anul 2014 iar până în anul 2023 am creat aproximativ 150 de site-uri. 

Cum se plătește?

Condițiile noastre de plată sunt foarte lejere. După determinarea costului, va trebui să plătești doar 50% avans iar restul de 50% la finalizarea proiectului, după ce ești 100% mulțumit de noul tău site. Avem posibilitatea de a stabili un sistem de rate convenabil, după caz. Dă-ne un semn și putem discuta despre asta.

Cât durează crearea site-ului meu?

Experiența ne-a învățat că un proiect obișnuit durează în medie aproximativ 2 săptămâni. Câteodată mai puțin, câteodată mai mult. Implicarea ta este foarte importantă în procesul de creație, așadar depinde și de tine.

Mă puteți ajuta să scriu conținut pentru website?

Da. Includem redactarea și editarea textelor în toate cotațiile și contractele noastre.

Dețin site-ul meu web?

Da! Tot ceea ce construim va fi deținut 100% de tine. Majoritatea clienților noștri rămân alături de noi pe tot parcursul vieții site-ului web. Echipa noastră este irezistibilă în acest fel. Dar dacă, din orice motiv, decizi că dorești să duci site-ul la un alt serviciu de găzduire și să găsești o altă companie care să deservească site-ul, te vom ajuta cu bucurie să faci tranziția cât mai ușor și eficient posibil. Site-ul este al tău până la urmă și vrem să îl duci oriunde te duci tu.

Cine se va ocupa de site-ul meu?

Aceasta este o întrebare excelentă de pus și ar trebui să o adresezi oricărei firme de design și dezvoltare web pe care o iei în considerare. Multe firme vor subcontracta proiectul către designeri independenți sau stagiari. Unele firme oferă acces redus sau deloc clienților care doresc să vorbească direct cu designerii sau dezvoltatorii lor. Clienții noștri lucrează direct cu echipa noastră strânsă. Cine se va ocupa de proiect depinde de tipul și complexitatea acestuia. Vei păstra legătura cu aceiași persoană pe întreg procesul de construcție.

Ce platforme folosiți?

Construim toate site-urile noastre web pe platforma open-source Content Management System (CMS) numită WordPress. Folosim doar teme și pluginuri profesionale achiziționate prin Themeforest. Scopul este să te eliberăm din platformele în care te-au blocat alții, mutându-te pe un site WordPress pe care îl deții, pentru totdeauna, fără taxe lunare sau anuale obligatorii.

Lucrați cu alte platforme?

Nu. Suntem exclusiv o firmă WordPress CMS. În alegerea de a construi cu o singură platformă în ultimii 8 ani, am devenit experți în WordPress și putem crea soluții extrem de personalizate pentru clienții noștri.

Puteți să modifica site-ul creat de o altă firmă?

Nu, întrucât nu putem garanta succesul. Lucrăm doar pe site-uri web pe care le-am construit complet. Avem această politică, astfel încât să putem răspunde 100% pentru tot ceea ce creăm. În schimb, putem reface site-ul tău cu un discount, în cazul în care vom folosi același conținut.

Cine îmi va administra site-ul web?

Sincer, sperăm că noi vom face asta. Îți oferim un pachet personalizat de administrare website. Dacă totuși vrei să îl administrezi singur sau să lași altă firmă să se ocupe, te vom sprijini și cu asta.

Website-uri recente

Aruncă o privire peste site-urile făcute în ultimul timp.

Testul Barza (www.testulbarza.ro)

Cofetăria Briana (www.cofetariabriana.ro)

Testul Barza (www.testulbarza.ro)

Cofetăria Briana (www.cofetariabriana.ro)

Pro Packing (www.pro-packing.ro)

Trufi (www.trufi.eu)

Pro Packing (www.pro-packing.ro)

Trufi (www.trufi.eu)

Vista Garden (www.vistagarden.ro)

Iaz View (www.iazview.ro)

Vista Garden (www.vistagarden.ro)

Iaz View (www.iazview.ro)

Elisiomed (www.elisiomed.ro)

Multi Care (www.multicare.ro)

Elisiomed (www.elisiomed.ro)

Multi Care (www.multicare.ro)

Hefe Hills (www.hefehills.ro)

Dada Comapel (www.dadacomapel.ro)

Hefe Hills (www.hefehills.ro)

Dada Comapel (www.dadacomapel.ro)

Self Care Medical (www.selfcaremedical.ro)

Veneris (www.veneris.ro)

Self Care Medical (www.selfcaremedical.ro)

Veneris (www.veneris.ro)

Tehnologii și strategii

folosite în crearea site-ului tău

Logo Design

Brandul tău este promisiunea făcută clienților. Le arată ce așteptări ar trebui să aibă privind serviciile tale și diferențiază oferta ta de cea a competiției. Un logo trebuie să reprezinte vizual echilibrul dintre realitatea sinceră și suma aspirațiilor companiei tale.

PVU

Propoziție de Valoare Unică se referă la o declarație care descrie beneficiul sau avantajul unic pe care serviciul tău îl oferă clienților sau publicului țintă. Este o declarație concisă și clară care comunică ceea ce face un anumit produs sau serviciu diferit și superior concurenților săi.

Profilul Clientului

Acest profil nu doar că îți arată cine este clientul ideal, dar te ajută să-ți personalizezi mesajele și să-ți aliniezi oferta la dorințele și nevoile acestora. Prin aprofundarea cunoașterii despre clienții tăi, îți vei construi o afacere mai puternică și mai durabilă.

Generare Leaduri

Scopul principal al unul website ar trebui să fie acela de a vinde. Tot restul este construit urmărind acest obiectiv. Strategia de formulare de solicitare ofertă ne ajută să măsurăm cu exactitate câte persoane te contactează strict de pe noul tău website.

Exit-Intent®

Tehnologie comportamentală care urmărește și monitorizează mișcările vizitatorilor site-ului web și detectează când aceștia vor părăsi site-ul tău fără a trimite o solicitare sau a lăsa informațiile lor. Este conceput pentru a capta mai mulți potențiali clienți.

GDPR & SSL

Se va instala un certificat SSL care să protejeze datele utilizatorilor tăi și se va implementa normele GDPR aplicabile în Europa. Termeni și condiții utilizare site și Politică de confidențialitate.

Platformă CMS

Toate site-urile sunt construite pe o platformă open-source Content Management System (CMS), special destinată administrării facile. Platforma de administrare este în limba română.

Administrarea

Nu vrei să depinzi de echipa care ți-a creat site-ul. Vrei să ai posibilitatea de a schimba texte sau a înlocui imagini. De aceea, folosim platforme CMS. Cu un training de o oră vei putea administra singur website-ul, dacă va fi necesar.

Analitice Simple

Posibilitatea de a contoriza utilizatorii care îți vizitează site-ul și de a îi segmenta în funcție de locație, sex, vârstă, pagini vizitate, cum au ajuns pe site-ul tău, cât timp au petrecut pe fiecare pagină și multe alte date analitice.

Review-uri

Integrarea în website a sitemului Google My Business care este responsabil cu colectarea review-urilor clienților tăi și afișarea acestora pe o pagină dedicată din website-ul tău. Un factor de încredere fără egal.

WhatsApp Chat

Comunicare rapidă și directă: WhatsApp Chat facilitează interacțiunea în timp real între tine și vizitatorii site-ului tău. Utilizatorii pot iniția conversații directe cu tine sau cu echipa ta, ceea ce duce la o comunicare rapidă și eficientă.

Domeniu + Hosting

Dacă ai deja domeniu rezervat și un pachet de hosting este super. Vom construi direct acolo. Dacă nu, le vom achiziționa pentru tine de la partenerul nostru Romarg. Acestea sunt incluse în prețul tuturor pachetelor.

Marcarea pe hărți

Marcarea afacerii tale pe hărțile Google Maps și Waze. Afișarea programului de lucru și fotografiilor de la locație pentru a facilita experiența utilizatorilor și a-i ajuta să te găsească mai ușor.

SEO

Fiecare campanie de optimizare este unică și adaptată fiecărei pagini web în parte. Ne ocupăm de analiza și întocmirea unei strategii care te va poziționa în primele poziții din rezultatele de căutare.

Mobile Friendly

În medie, traficul unui website vine în egală măsură de pe dispozitive mobile. Deși acest procent este mult mai mic în cazul industriei B2B, adaptabilitatea site-ului tău pe ecrane mai mici nu va fi neglijată, ci prioritizată.

Isabela Florian – Account Manager

Promisiunea Zarr

Niciodată nu ne-am gândit că „satisfacția garantată” este cea mai grozavă promisiune în publicitate. Bineînțeles că vrem să fii satisfăcut, dar am prefera dacă ai fi absolut încântat dincolo de cuvinte de serviciile noastre. Ne mândrim cu munca și portofoliul nostru, și dorim ca tu să simți asemenea nouă. Așadar, chiar și pentru cea mai mică diferență de culoare sau greșeală de tipar, vom muta cerul și pământul pentru a ne asigura că vei primi exact ce ți-ai dorit.

Am creat peste 150 de websiteuri

După o formulă testată care aduce rezultate.

Review-uri clienți

Companii cu cifră anuală peste 1 milion de euro

Alexandra Dumitrescu, Mazîlu și Asociații

⭐⭐⭐⭐⭐ Zarr Advertising te ajută să dormi mai bine, știind că ai mereu la îndemână oameni capabili.  

Andrei Neacșu, Pro Packing

⭐⭐⭐⭐⭐ Profesionisti! Raspund prompt solicitarilor noastre, si ne-am asigurat ca nu au fost deloc usoare. Serviciile nu se limiteaza doar la produse ci si mentenanta.

Roxana Sava, Hefe

⭐⭐⭐⭐⭐

Cei mai buni! Creativi, vizionari, comunicativi, performanti! Servicii de 5*!

Mihai Coman, O'Brothers

⭐⭐⭐⭐⭐

O echipa de profesionisti! E o adevarata placere sa lucrezi cu ei.

Gabriel Mihai, Trufi Investment

⭐⭐⭐⭐⭐

Plini de viață, creativi, orientați spre cerintele clientului. Cea mai buna alegere!

Adrian Maftei, Reitech

⭐⭐⭐⭐⭐

Am realizat site-ul companiei si cateva obiecte promo! Profesionisti! Recomandam cu caldura!