Consimțământul dumneavoastră

Utilizând site-ul nostru, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate.

Utilizare cookie-uri

✅ Colectăm informații nenominale de tip cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră în cadrul site-ului nostru.
✅ Informațiile nenominale colectate sunt:
✅ Browser-ul web
✅ Sistemul de operare
✅ Rezoluția dispozitivului
✅ Limba browser-ului / sistemului de operare
✅ Date și ora fiecărei acțiuni
✅ Adresa URL de referință
✅ Cuvinte cheie de referință
✅ Motoare de căutare de referință
✅ Pagina de intrare, pagina de ieșire, pagini accesate
✅ Timpul petrecut pe fiecare pagină
✅ Erori generate în site
✅ Căutări în cadrul site-ului web

 

Reguli privind accesarea site-ului

Utilizatorul acceptă că administratorul site-ului poate stabili reguli și limitări privind folosirea serviciilor. Accesarea serviciilor și a conținutului anumitor secțiuni ale site-ului se realizează folosind numele de cont și parola.

Drepturi de autor

Tot conținutul și materialele disponibile pe www.zarr.ro, inclusiv textul, grafica, numele site-ului, codul și logo-urile sunt proprietatea intelectuală a S.C. MIKE ZARR ADS S.R.L. și sunt protejate de legea drepturilor de autor și de mărcile comerciale aplicabile. Orice utilizare necorespunzătoare privind reproducerea, distribuirea, afișarea sau transmiterea oricărui conținut de pe acest site este strict interzisă, cu excepția cazului în care este autorizat în mod expres de S.C. MIKE ZARR ADS S.R.L.

Reclamații și sesizări

În România instituția guvernamentală responsabilă cu reglementarea protecției datelor cu caracter personal se numește Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, website www.dataprotection.ro , email anspdcp@dataprotection.ro