Website Design

Cariera Zarr Advertising
Cariera Zarr Advertising

Dacă acum câțiva ani doar, un website bine structurat se bucura de succes cu un minimum de întreținere, acum, popularizarea pe rețelele sociale, accesibilitatea site-ului pe cât mai multe tipuri de dispozitive, designul și mentenanța își spun cuvântul în eficiența unui site.

De cât timp faceți website-uri?

Am început să facem website-uri în anul 2014 iar până în anul 2021 am creat aproximativ 145 de site-uri. Capacitatea noastră de lucru ne permite să construim aproximativ 20 de website-uri pe an.

Cât costă un website?

Întrebarea aceasta este similară cu “Cât costă să construiești o casă?”. Prețul este determinat în mare parte de dimensiunea fundației, numărul de camere, tipul de mobilier, sistemul de securitate, etc. Cu cât un website este mai simplu, acesta costă mai puțin iar cu cât este mai complex, costă mai mult. Proiectele noastre încep de la aproximativ 1.800 de lei și continuă de acolo în funcție de complexitatea lor.

Cum se plătește?

Condițiile noastre de plată sunt foarte lejere. După determinarea costului, va trebui să plătești doar 50% avans iar restul de 50% după finalizarea proiectului.

Cât durează să îmi faceți site-ul?

Experiența ne-a învățat că un proiect obișnuit durează în medie aproximativ 2 săptămâni. Câteodată mai puțin, câteodată mai mult. Implicarea ta este foarte importantă în procesul de creație, așadar depinde și de tine.

Mă puteți ajuta să scriu conținut pentru site-ul meu web?

Da. Includem redactarea și editarea textelor în toate cotațiile noastre.

Dețin site-ul meu web?

Da! Tot ceea ce construim va fi deținut 100% de tine. Majoritatea clienților noștri rămân alături de noi pe tot parcursul vieții site-ului web. Echipa noastră este irezistibilă în acest fel. Dar dacă, din orice motiv, decizi că dorești să duci site-ul la un alt serviciu de găzduire și să găsești o altă companie care să deservească site-ul, te vom ajuta cu bucurie să faci tranziția cât mai ușor și eficient posibil. Site-ul este al tău până la urmă și vrem să îl duci oriunde te duci tu.

Cine se va ocupa de site-ul meu?

Aceasta este o întrebare excelentă de pus și ar trebui să o adresezi oricărei firme de design și dezvoltare web pe care o iei în considerare. Multe firme vor subcontracta proiectul către designeri independenți sau stagiari. Unele firme oferă acces redus sau deloc clienților care doresc să vorbească direct cu designerii sau dezvoltatorii lor. Clienții noștri lucrează direct cu echipa noastră strânsă. Cine se va ocupa de proiect depinde de tipul și complexitatea acestuia. Vei păstra legătura cu aceiași persoană pe întreg procesul de construcție.

Ce platformă va fi folosită pentru crearea site-ului?

Construim toate site-urile noastre web pe platforma open-source Content Management System (CMS) numită WordPress. Folosim doar teme profesionale achiziționate prin Themeforest.

Lucrați cu alte platforme precum Wix, Joomla, Drupal?

Nu. Suntem exclusiv o firmă WordPress CMS. În alegerea de a construi cu o singură platformă în ultimii 6 ani, am devenit experți în WordPress și putem crea soluții extrem de personalizate pentru clienții noștri.

Mă puteți ajuta să-mi actualizez site-ul web existent pe care o altă firmă web l-a construit?

Nu, întru-cât nu putem garanta succesul. Lucrăm doar pe site-uri web pe care le-am construit complet. Avem această politică, astfel încât să putem răspunde 100% pentru tot ceea ce creăm. În schimb, putem reface site-ul tău cu un discount, în cazul în care putem folosi același conținut.

Mă puteți ajuta să obțin fotografii pentru site-ul meu web?

Da. Te vom ajuta să obții fotografii stoc de pe site-uri precum www.shutterstock.com. De asemenea, avem fotografi și videografi disponibili pentru a produce fotografii și videoclipuri personalizate pentru site-ul tău web.

Website-uri create cu dragoste

Suna acum