TV – Radio

Reclame TV - Radio

Cea mai mare provocare in publicitate este atragerea atentiei. Oamenii sunt presati de timp si ignora mesajele publicitare. Cu noi, creatia nu mai este limitata la canalele traditionale – totul in jur poate sa fie un tip de media cu valoare reala de conectare a brandurilor cu publicul.

Un brand puternic trebuie sa fie capabil sa fixeze in mintea consumatorului produsele si serviciile pe care le ofera. O campanie publicitara inspirata are un impact mult mai mare decat cateva reclame sporadice aruncate la intamplare pe canalele media.

Noi iti oferim posibilitatea de a fi cunoscut si recunoscut prin campanii create special pentru tine, originale si cu impact pe segmentul dorit.
Fie ca este vorba de campanii TV – Radio, print sau in online, te asiguram ca mesajul tau va ajunge unde trebuie si va avea rezultatul dorit.

Obtine un pret

generic-img

Realizam spoturi publicitare profesionale video si audio

Reclama Radio este un mesaj care dureaza de obicei mai putin de 60 de secunde si care face parte din strategia de promovare a unei afaceri in segmentul mass-media, pentru a vinde un produs, a promova o persoana, un eveniment, o afacere, un serviciu sau pentru a imbunatati imaginea unei institutii sau companii. De regula, se folosesc mesaje scurte, sugestive care sunt transmise de o voce de impact si sunt sustinute de muzica sau un fond sonor potrivit. Reclama Radio trebuie sa fie unica, memorabila si captivanta. Majoritatea reclamelor radio au un timp de difuzare de 30 de secunde pentru a promova afacerea. Din aceasta cauza, reclama radio trebuie sa fie realizata perfect!

Suna acum