Servicii voce advertising

generic-img

Găsește vocea brandului tău!

Actorul vocal perfect va rezona cu publicul dvs. țintă, aducând tonul, sensibilitatea și caracterul potrivit mesajului dvs. de vânzări. Vocea potrivită poate deveni chiar sinonimă cu brandul dvs., transformând-ul dintr-un alt nume de pe raft în a fi la fel de familiar și iubit pentru clientul dvs. ca cel mai bun prieten al lor. Clientul dvs. potențial trebuie să vă audă mesajul de la o voce care pare familară și de încredere. Psihologia ne spune că oamenii au încredere în cei care se aseamănă cel mai mult cu ei, așa că vârsta, sexul și accentul sunt foarte importante în alegerea actorului vocal.

  • Voice Assistant - On Hold Phone Messages / IVR / Out of Office
  • e-Learning
  • Explainer Video
  • Corporate / Industrial
  • Adverts - Media / Radio / TV / Web Video
  • Apps - Meditations / Sleep Stories / Kids
  • Taglines - Radio / TV / Podcast / Online Adds

Cu o experiență de peste un deceniu ca gazdă de radio, cadența, tempo-ul, dinamica și muzicalitatea joacă un rol vital în modul în care abordez funcția de voce cu o ureche instinctivă pentru sincronizare și precizie. Înțeleg că aveți 5 secunde pentru a vă angaja publicul și că este esențial să știu cum doriți să fie întruchipată narațiunea dvs.

Scopul meu este să vă explic misiunea, să vă reprezint marca și să îi încurajez pe ceilalți să cumpere.

Vocea mea autentică oferă un ton bogat, cald, mătăsos, texturat, la fel de versatil pe cât de atemporal.

Știu să captez atenția publicului și îi învelesc cu mesajul dvs. Ascultați proiectele mele pentru a înțelege.

Pun voce pe microfon de 4 ani. Am crescut în experiența alături de Kanal D, EUROPA FM, dar și prin teatru, televiziune și film. Dau caracter produsului vostru prin vocea caldă și tonalitatea adecvată. Captez atenția involuntar prin timbrul suav și notele subtile. Audiție placută!

Pentru a se remarca în mulțime, mesajul produsului tău trebuie să fie surprinzător ca un babuin purpuriu, rezonant și atrăgător, și în același timp nou.

Suna acum