Un produs sau serviciu se cumpără mai întâi „din priviri”. De aceea, fotografia trebuie să atragă atenția și să-i adauge valoare. Fie că ai nevoie de fotografii pentru cataloage, broșuri sau pentru site-uri de prezentare, fie că le vei folosi la realizarea unor vizualuri pentru campanii publicitare, ZARR îți oferă imagini realizate după standarde profesionale.

 

FOTOGRAFII EVENIMENTE

După cum știi „fotografia a apărut datorita necesității stringente a omenirii de a-și aminti de trecut“. Din acest motiv toate lucrurile care îți produc bucurie trebuie să fie imortalizate în fotografii menite să nu lase trecerea timpului să șteargă cele mai minunate clipe.

  Obține un preț


  FOTOGRAFII PRODUSE

  Vă oferim servicii complete pentru fotografia de produs profesională. Fotografiere, decupare, redimensionare, ajustări de lumină, culoare, contrast. Sesiunile foto se pot desfășură atât în studioul nostru, cât și la sediul clientului. Suntem disponibili și pentru ședințe în afara României.

  FOTOGRAFII PROFESIONALE

  Realizăm fotografie industrială, care prezintă obiectul de activitate al companiei, unitățile de producție și mediul în care se află, interioare și exterioare (fotografie de arhitectură) și, de asemenea, mijloacele fixe și mobile.

  FOTOGRAFII ARTISTICE

  Fotografia artistică este ca o cireașă pe tortul fotografiei. Apreciată de toți oamenii, fie ei artiști sau nu, mai ales atunci când este realizată inspirat, fotografia artistică are menirea de a trezi în sufletul celor ce o savurează o stare de minunare.

  Suna acum