Un produs sau serviciu se cumpara mai intai „din priviri”. De aceea, fotografia trebuie sa atraga atentia si sa-i adauge valoare. Fie ca aveti nevoie de fotografii pentru cataloage, brosuri sau pentru site-uri de prezentare, fie ca le veti folosi la realizarea unor vizualuri pentru campanii publicitare, ZARR va ofera imagini realizate dupa standarde profesionale.

 

FOTOGRAFII EVENIMENTE

Dupa cum stiti „fotografia a aparut datorita necesitatii stringente a omenirii de a-si aminti de trecut“. Din acest motiv toate lucrurile care va produc bucurie necesita a fi imortalizate in frumoase fotografii menite sa nu lase trecerea timpului sa stearga cele mai minunate clipe.

Obtine un pret


FOTOGRAFII PRODUSE

Va oferim servicii complete pentru fotografia de produs profesionala. Fotografiere, decupare, redimensionare, ajustari de lumina, culoare, contrast. Sesiunile foto se pot desfasura atat in studioul nostru cat si la sediul clientului. Suntem disponibili si pentru sedinte in afara Romaniei.

FOTOGRAFII PROFESIONALE

Realizam fotografie industriala, care prezinta obiectul de activitate al companiei, unitatile de productie si mediul in care se afla, interioare si exterioare (fotografie de arhitectura) si, de asemenea, mijloacele fixe si mobile.

FOTOGRAFII ARTISTICE

Fotografia artistica este ca o cireasa pe tortul fotografiei. Apreciata de toti oamenii, fie ei artisti sau nu, mai ales atunci cand este realizata inspirat, fotografia artistica are menirea de a trezi in sufletul celor ce o savureaza o stare de minunare.

Suna acum