PROMOVARE GOOGLE ADS

Promovarea Google Ads este poate cea mai bună metodă pentru a-ți crește afacerea, indiferent de tipul acesteia, asta dacă urmărești vânzări imediate, vizibilitate mare sau atragerea unui număr de noi clienți.

Experiența noastră ca agenție de marketing online, împreună cu serviciile de promovare Google Ads, reprezintă duo-ul perfect pentru campanii PPC de succes. Cu alte cuvinte vorbim despre creșterea profitabilității bugetului investit de tine și stoparea pierderilor prin livrarea unui trafic de calitate, creșterea numărului de conversii măsurabile, dar și prin crearea unor anunțuri eficiente cu accent pus pe obținerea unei poziții de top în pagina de căutări.

Serviciile de promovare Google Ads oferite de noi

 • PPC certificat Google Ads

  Îți alocăm un manager PPC certificat Google Ads care se va ocupa de bunăstarea contului tău

 • Analiza competiției

  Cercetăm și analizăm comportamentul competitorilor din nișa afacerii tale

 • Consultanță în optimizare

  Îți oferim consultanță în optimizarea paginilor website-ului tău folosite în campaniile de promovare

 • Setarea unor obiective clare

  Stabilim obiectivele campaniilor împreună cu tine

 • Keyword Research

  Realizăm un Keyword Research (descoperim cuvintele cheie potrivite), bazat pe nișa în care îți dorești să performezi și creăm un raport de management al licitațiilor per click

 • Redactare anunțuri

  Creăm și configurăm anunțurile pentru campaniile stabilite conform strategiei

 • Interpretare date

  Analizăm și interpretăm datele obținute din campanii, astfel încât să folosim orice informație în interesul tău

 • Implementare tehnică

  Implementăm coduri de urmărire a obiectivelor Google Analytics și Ads Remarketing

 • Monitorizare campanii

  Monitorizăm performanțele încă din prima zi și optimizăm continuu anunțurile, rata de conversie, eliminăm cuvinte cheie care nu performează și identificăm noi oportunități de promovare

 • Rapoarte complete

  În fiecare lună îți trimitem rapoarte complete cu observațiile strategice colectate. Rapoartele conțin date despre afișare, click-uri, cereri de ofertă sau comenzi obținute de campanii. După primirea și citirea rapoartelor, îți răspundem la întrebările tale, oricare ar fi ele

Campanii PPC

Tipurile de campanii PPC prin care îți vom crește vânzările!

Google Search

Ajutându-i pe ceilalți să te găsească, te ajuți pe tine însuți, pentru că orice căutare pe Google este o întrebare, iar răspunsul poate fi chiar website-ul tău! Astfel, cu ajutorul campaniilor Google Ads Search vom convinge potențialii clienți să facă o acțiune pe website-ul tău (click, apel telefonic, descărcarea aplicației), printr-un conținut text atractiv bazat pe un set de cuvinte cheie care să răspundă nevoilor celor care au nevoie de serviciile oferite de tine!  Este important să știi că plata se face doar în momentul în care cineva dă click pe anunțul Google Ads Search și ajunge în website-ul tău!

Google Display

Design, content, comunicare, branding…Pentru ca o afacere să ajungă cunoscută de publicul țintă, este nevoie de toate elemente de mai sus! Promovarea Google Ads Display, făcută pe site-uri relevante, este una dintre cele mai eficiente strategii pe care o recomandăm clienților noștri. De ce?! Pentru că o astfel de campanie PPC îți permite plasarea diferitelor formate de reclame în cadrul website-urilor vizitate de publicul tău țintă, făcându-te vizibil în locul și la momentul potrivit!

YouTube Ads

Pentru că știm că un conținut original înseamnă noi clienți, construim campanii de promovare memorabile pe YouTube, prin targetări complexe, în funcție de interese sau metode de plasare prin care putem ajunge strict la cei mai relevanți utilizatori din publicul tău țintă. De la bannere până la spoturi video skippable sau non-skippable, dă viață propriei afaceri și crește gradul de cunoaștere a mărcii, printr-un conținut care să capteze imediat atenția potențialilor clienți!

Remarketing Ads

Știm deja, este important ca utilizatorii să ajungă pe site-ul tău. Dar te-ai gândit cum îi poți convinge să devină clienți fideli, astfel, ori de câte ori aceștia au nevoie de serviciile din nișa în care te încadrezi, aceștia să revină la tine?! Noi îți propunem campanii de promovare Google Remarketing Ads, o metodă ingenioasă prin care identificăm userii care vizitează pagini ale afacerii tale online, îi targetăm cu mesajele potrivite și îi readucem exact acolo unde ne-am propus: pe website-ul tău!
Suna acum