Placari Fatade Bond

generic-img

Material inovator

Bond-ul este un material de o înaltă calitate, ajuns la o perfecțiune tehnică și estetică, relativ nou, dar din ce în ce mai mult folosit în domeniul construcțiilor industriale și civile la placare Alucobond. Este un material care poate fi modelat cu o foarte mare ușurință, diferit de cele tradiționale. Acesta răspunde cu o extraordinară versatilitate dorințelor exprimate de arhitecți, transformându-le în realitate conceptele creative.

generic-img

Noile placări tridimensionale

Uneori, fațadele plane nu sunt suficiente pentru a pune în evidenţă designul spectaculos, proporţiile bine gândite ale elementelor decorative sau efectul estetic final al arhitecturii unei clădiri. Era modernă cere de la sine clădiri moderne, iar, pentru un aspect creativ, dar în același timp la fel de funcţional, placările tridimensionale cu bond reprezintă cea mai bună soluţie. Deşi, la o primă vedere, un astfel de proiect poate părea greu de realizat, apelând la ajutorul profesioniştilor, lucrurile devin mult mai simple, toate acestea venind cu o serie de avantaje la pachet.

generic-img

Formă și funcționalitate

Forma și funcționalitatea Alucobondului, Etalbondului și al Reynobondului sunt integrate într-o armonie perfectă, putându-se executa montajul la o calitate superioară. Avantajul major al unei asemenea fațade rezultă din înglobarea de materiale ușoare care nu solicită structura de rezistență a clădirii, durabile și ușor de întreținut. Pe lângă proprietățile extraordinare ca: planeitate, flexibilitate, rezistență la foc, greutate redusă, bondul vă oferă și culoarea preferată. Avantajele acestui tip de material sunt numeroase:

  • aspect modern și impresionant
  • rigiditate mare în condițiile unei greutăți extrem de reduse
  • rezistență sporită la agresiunea factorilor de mediu (ploi, radiații ultraviolete, noxe)
  • rezistență omologată la foc conform cerințelor actuale
  • nu permite impurităților să se impregneze în material
  • este realizabil într-o paletă coloristică vastă
  • estetică și proprietățile fizice rămân neschimbate în timp
generic-img

Proces tehnologic

Proiectăm, executăm și montăm casete cu materiale provenite de la cei mai renumiți producători din domeniu: Alucobond, Etalbond, Jbond și Reynobond. Alegerea uneia dintre mărci depinde de preferințele clientului, cu mențiunea că fiecare producător are o gamă proprie de culori. Bondul reprezintă un panou compozit tip „sandwich”, compus dintr-un substrat (miez) din polietilenă de înaltă densitate, cu grosimea între 2 și 5 mm, fixat solid de două foi de aluminiu, prin laminare la cald și presiune, de grosimi 0.25 – 0.5 mm fiecare. Produsul finit – caseta – se obține prin prelucrarea tridimensională a foilor de Bond. Casetele se îmbină pe fațadă într-un caroiaj particular definit prin proiectul de arhitectură. Casetele sunt rigide, iar efectul de sandwich asigură amortizarea vibrațiilor și redeformarea în condiții de vânt ridicate. Partea vizibilă este acoperită printr-un procedeu de vopsire multi strat care garantează o rezistenta în timp excelentă.

generic-img

Utilizare

Serviciul de placări cu Bond se pretează designului oricăror tipuri de construcții, cum ar fi: clădiri de birouri, mall-uri, bănci, hoteluri, stadioane, pavilioane expoziționale, clădiri industriale, supermarketuri, terminale pentru pasageri, puncte de taxare pe autostrăzi, stații de benzină, tuneluri, panouri stradale și multe altele. Partea exterioară este vopsită cu 3 straturi de acoperire PVDF. Acest sistem este compus dintr-un strat de protecție, un strat fluor-polimeric special conceput și un strat superficial. Calitatea înaltă a acoperirii asigură materialului și o rezistență mare la factori externi: ploi acide, poluare de origine industrială, raze ultraviolete și coroziune.

Beneficii

Montaj rapid
Echipa noastră oferă montaj pentru orice proiect dezvoltat de noi folosind schele, nacele și alpiniști, după caz.
Materiale calitative
Întotdeauna folosim materiale de cea mai bună calitate și emitem certificate de conformitate și calitate pentru fiecare proiect.
Garantie
Materialele folosite și atenția la detalii ne permit să oferim garanție de până la 30 ani produselor noastre.

Litere Volumetrice

Casete Luminoase

Totem Publicitar

Logo si Branding

Începe proiectul tău astăzi!

Crește-ți afacerea alături de noi!

Contactează-ne!
Suna acum