Placari Fatade Bond

generic-img

Material inovator

Bond-ul este un material de o inalta calitate, ajuns la o perfectiune tehnica si estetica, relativ nou, dar din ce in ce mai mult folosit in domeniul constructiilor industriale si civile la placare alucobond. Este un material care poate fi modelat cu o foarte mare usurinta, diferit de cele traditionale. Acesta raspunde cu o extraordinara versatilitate dorintelor exprimate de arhitecti, transformandu-le in realitate conceptele creative.

  generic-img

  Forma si functionalitate

  Forma si functionalitatea alucobondului, etalbond si reynobond sunt integrate intr-o armonie perfecta, putandu-se executa montajul la o calitate superioara. Avantajul major al unei asemenea fatade rezulta din inglobarea de materiale usoare care nu solicita structura de rezistenta a cladirii, durabile si usor de intretinut. Pe langa proprietatile extraordinare ca: planeitate, flexibilitate, rezistenta la foc, greutate redusa, bondul va ofera si culoarea preferata. Avantajele acestui tip de material sunt numeroase:

  • aspect modern si impresionant
  • rigiditate mare in conditiile unei greutati extrem de reduse
  • rezistenta sporita la agresiunea factorilor de mediu (ploi, radiatii ultraviolete, noxe)
  • rezistenta omologata la foc conform cerintelor actuale
  • nu permite impuritatilor sa se impregneze in material
  • este realizabil intr-o paleta coloristica vasta
  • estetica si proprietatile fizice raman neschimbate in timp.
  generic-img

  Proces tehnologic

  Proiectam, executam si montam casete cu materiale provenite de la cei mai renumiti producatori din domeniu: Alucobond, Etalbond, Jbond si Reynobond. Alegerea uneia dintre marci depinde de preferintele clientului cu mentiunea ca fiecare producator are o gama proprie de culori. Bond-ul reprezinta un panou compozit tip „sandwich”, compus dintr-un substrat (miez) din polietilena de inalta densitate, cu grosimea intre 2 si 5 mm, fixat solid de doua foi de aluminiu, prin laminare la cald si presiune, de grosimi 0.25 – 0.5 mm fiecare. Produsul finit – caseta – se obtine prin prelucrarea tridimensionala a foilor de bond. Casetele se imbina pe fatada intr-un caroiaj particular definit prin proiectul de arhitectura. Casetele sunt rigide, iar efectul de sandwich asigura amortizarea vibratiilor si nedeformarea in conditii de vant ridicate. Partea vizibila este acoperita printr-un procedeu de vopsire multistrat care garanteaza o rezistenta in timp excelenta.

   generic-img

   Utilizare

   Serviciul de placari cu bond se preteaza design-ului oricaror tipuri de constructii, cum ar fi: cladiri de birouri, mall-uri, banci, hoteluri, stadioane, pavilioane expozitionale, cladiri industriale, supermarket-uri, terminale pentru pasageri, puncte de taxare pe autostrazi, statii de benzina, tuneluri, panouri stradale si multe altele. Pe partea exterioara sunt vopsite cu 3 straturi de acoperire PVDF. Acest sistem este compus dintr-un strat de protectie, un strat fluor-polimeric special conceput si un strat superficial. Calitatea inalta a acoperirii asigura materialului si o rezistenta mare la factori externi: ploi acide, poluare de origine industriala, raze ultraviolete si coroziune.

    Beneficii

    Montaj rapid
    Echipa noastra ofera montaj pentru orice proiect dezvoltat de noi folosind schele, nacele si alpinisti, dupa caz.
    Materiale calitative
    Intotdeauna folosim materiale de cea mai buna calitate si emitem certificate de conformitate si calitate pentru fiecare proiect.
    Garantie
    Materialele folosite si atentia la detaliu ne permit sa oferim garantie de pana la 30 ani produselor noastre.

    Litere Volumetrice

    Casete Luminoase

    Totem Publicitar

    Logo si Branding

    Incepe proiectul tau astazi!

    Creste-ti afacerea alaturi de noi.

    Contacteaza-ne
    Suna acum