Newsletter - Email Marketing

Cum email marketing-ul devine unul dintre canalele de comunicare preferate ale specialistilor in marketing de pretutindeni, este din ce in ce mai dificil sa obtii rezultate bune fara o strategie care sa te diferentieze de ceilalti. Echipa noastra va analiza campaniile voastre de email marketing si va contura un drum de urmat bazat pe cele mai bune practici astfel incat sa obtineti rezultate optime pe viitor.

Un newsletter este un raport tiparit continand stiri (informatii) despre activitatile unei afaceri sau ale unei organizatii. Acesta este trimis prin posta electronica tuturor membrilor, clientilor sau persoanele interesate.

Buletinele de stiri contin, in general, un subiect principal de interes pentru destinatarii sai. Un buletin informativ poate fi considerat literatura gri. Buletinele de stiri electronice sunt livrate electronic prin e-mail și pot fi vazute ca spam, daca e-mail marketing-ul este trimis nesolicitat.

Cu ajutorul newsletter-ului ai acces la ofertele actuale, reducerile noastre, produsele din saptamanile tematice, jocuri, retete si multe alte surprize.

 

Trimite imediat

La noi campania ta poate fi creata si expediata imediat, indiferent daca vrei sa trimiti newsletter-ul in format HTML, in format text sau in ambele formate.

Email marketingul este stiinta care studiaza modalitatile de promovare a unei afaceri online, prin intermediul adreselor de email.

Frumusetea acestui serviciu consta in simplitatea cu care iti permite sa pastrezi permanent legatura cu clientii – astfel incat, noile oferte, promotii, servicii etc sa ajunga in ochii lor cat mai frecvent. Astfel, utilizatorul obisnuit, pentru a putea primi informatiile dvs. prin email, va trebui sa treaca prin urmatorii pasi:

  • ­1. Inregistrarea adresei de email
  • ­2. Confirmarea adresei de email
  • ­3. Primeste noutatile dvs

Obtine un pret

Suna acum