Litere Volumetrice

Litere Polistiren

generic-img

Realizam prin decupare computerizata litere volumetrice din polistiren extrudat si expandat cu grosimi cuprinse intre 20-200mm. De asemenea realizam si sigle pentru firme, logo si diferite forme la cererea clientului.

  • Literele pot fi vopsite in diferite nuante de culori si la cerere pot fi iluminate cu led.
  • Litere volumetrice simple sunt aplicate direct pe perete sau panou, dupa caz.
  • Litere volumetrice luminoase halou ( retroiluminare ).
  • Litere volumetrice din plexiglas cu iluminare in fata.
  • Formele volumetrice pot fi montate atat in interior (mall-uri, supermarket-uri, cluburi, etc) cat si in exterior, semnalizand in mod eficient diferite locatii (hoteluri, hale, sedii firma, etc.).
generic-img

Ideale pentru semnalistica

Solutie pentru semnalistica de exterior si de interior a locatiilor (centre comerciale, sediu de firma, etc.), literele volumetrice realizate prin decupare computerizata, confera vizibilitate sporita si un stil de inalta clasa, prin efectul lor tridimensional. De asemenea acest mod de ”semnalizare” vine ca o solutie perfecta pentru cladirile aflate in zone protejate, fie monumente arhitecturale, fie cladiri cu arhitectura deosebita. Materialul folosit la realizarea acestora este polistirenul extrudat, avand o structura fina. Semnele volumetrice din polistiren se pot vopsi intr-o gama larga de culori, astfel gradul lor de intrebuintare fiind practic nelimitat.

Litere LED

generic-img

Estetice si durabile

Literele volumetrice led sunt colorate in orice nuanta prin dispersie apoasa intr-o incinta izolata si controlata termic si trec usor testele de temperatura si radiatie solara specific climatului temperat continental al tarii noastre. La cerere se poate aplica peste literele volumetrice led un strat de lac transparent cu rol de protectie UV si pentru un efect vizual deosebit.

generic-img

Eficiente si versatile

Iluminarea literelor volumetrice led se face cu leduri superflux iar intensitatea luminoasa a fiecarui led este de la 6Lm – 15 Lm. Foarte luminos, rezistent la apa si extrem de usor de instalat acest modul cu 3 LEDuri este solutia perfecta pentru o gama variata de aplicatii, de la iluminat litere volumetrice led la decoratiuni interioare si chiar tuning auto. Durata de viata de maxim 50.000 de ore il recomanda pentru aplicatiile de lunga durata iar consumul de energie este de 0,5 W / modul.

generic-img

Adaptabile

Printre multe alte beneficii, LED-urile pot fi utilizate atat pentru aplicatii de interior cat si de exterior, facand posibilitatile de creativitate infinite. In multe cazuri, luminile sunt complet programabile si permit spre afisare o gama larga de culori.

Beneficii

Montaj rapid
Echipa noastra ofera montaj pentru orice proiect dezvoltat de noi folosind schele, nacele si alpinisti, dupa caz.
Materiale calitative
Intotdeauna folosim materiale de cea mai buna calitate si emitem certificate de conformitate si calitate pentru fiecare proiect.
Garantie
Materialele folosite si atentia la detaliu ne permit sa oferim garantie de pana la 5 ani produselor noastre.

Incepe proiectul tau astazi!

Creste-ti afacerea alaturi de noi.

Contacteaza-ne
Suna acum