Litere Volumetrice

generic-img

Eficiente si versatile

Iluminarea literelor volumetrice led se face cu leduri superflux, iar intensitatea luminoasa a fiecarui led este de la 6Lm – 15 Lm. Foarte luminos, rezistent la apa si extrem de usor de instalat acest modul cu 3 LED-uri este solutia perfecta pentru o gama variata de aplicatii, de la iluminat litere volumetrice led la decoratiuni interioare si chiar tuning auto. Durata de viata de maxim 50.000 de ore il recomanda pentru aplicatiile de lunga durata, iar consumul de energie este de 0,5 W / modul. Printre multe alte beneficii, LED-urile pot fi utilizate atat pentru aplicatii de interior cat si de exterior, facand posibilitatile de creativitate infinite. In multe cazuri, luminile sunt complet programabile si permit spre afisare o gama larga de culori.

  Estetice si durabile

  Literele volumetrice led sunt colorate in orice nuanta prin dispersie apoasa intr-o incinta izolata si controlata termic si trec usor testele de temperatura si radiatie solara specific climatului temperat continental al tarii noastre.

  Adaptabile

  Printre multe alte beneficii, LED-urile pot fi utilizate atat pentru aplicatii de interior cat si de exterior, facand posibilitatile de creativitate infinite. In multe cazuri, luminile sunt complet programabile si permit spre afisare o gama larga de culori.

  Beneficii

  Montaj rapid
  Echipa noastra ofera montaj pentru orice proiect dezvoltat de noi folosind schele, nacele si alpinisti, dupa caz.
  Materiale calitative
  Intotdeauna folosim materiale de cea mai buna calitate si emitem certificate de conformitate si calitate pentru fiecare proiect.
  Garantie
  Materialele folosite si atentia la detaliu ne permit sa oferim garantie de pana la 5 ani produselor noastre.

  Vitrine Media

  Casete Luminoase

  Totem Publicitar

  Placari Bond

  Incepe proiectul tau astazi!

  Creste-ti afacerea alaturi de noi.

  Contacteaza-ne
  Suna acum