Litere Volumetrice

generic-img

Eficiente și versatile

Iluminarea literelor volumetrice led se face cu leduri superflux, iar intensitatea luminoasă a fiecărui led este de la 6Lm – 15 Lm. Foarte luminos, rezistent la apă și extrem de ușor de instalat, acest modul cu 3 LED-uri este soluția perfectă pentru o gamă variată de aplicații, de la iluminat litere volumetrice led la decorațiuni interioare și chiar tuning auto. Durata de viață de maximum 50.000 de ore îl recomandă pentru aplicațiile de lungă durată, iar consumul de energie este de 0,5 W / modul. Printre multe alte beneficii, LED-urile pot fi utilizate atât pentru aplicații de interior cât și de exterior, făcând posibilitățile de creativitate infinite. În multe cazuri, luminile sunt complet programabile și permit spre afișare o gamă largă de culori.

Estetice și durabile

Literele volumetrice led sunt colorate în orice nuanță prin dispersie apoasă într-o incintă izolată și controlată termic. Acestea trec ușor testele de temperatură și radiație solară, specifice climatului temperat continental al țării noastre.

Adaptabile

Printre multe alte beneficii, LED-urile pot fi utilizate atât pentru aplicații de interior cât și de exterior, făcând posibilitățile de creativitate infinite. În multe cazuri, luminile sunt complet programabile și permit afișarea unei game largi de culori.

Beneficii

Montaj rapid
Echipa noastră oferă montaj pentru orice proiect dezvoltat de noi folosind schele, nacele și alpiniști, după caz.
Materiale calitative
Întotdeauna folosim materiale de cea mai bună calitate și emitem certificate de conformitate și calitate pentru fiecare proiect.
Garanție
Materialele folosite și atenția la detaliu ne permit să oferim garanție de până la 5 ani produselor noastre.

Logo si Branding

Casete Luminoase

Totem Publicitar

Placari Bond

Începe proiectul tău astăzi!

Crește-ți afacerea alături de noi!

Contactează-ne!
Suna acum