Inregistrare marca OSIM

Fii unic!

Cu o experienta vasta in domeniu, agentia ofera servicii complete in aria proprietatii intelectuale, constand in consultanta, inregistrare si monitorizare marci.

In mediul de afaceri, a detine o marca inregistrata sau un desen inregistrat reprezinta o distinctie si o masura a importantei Companiei dumneavoastra. Daca afacerea este locala/nationala, inregistrarea marcii la OSIM este una dintre optiuni.

Agentia se bucura de o echipa complexa de consilieri specializati in domeniul proprietatii intelectuale, a caror activitate se bazeaza pe profesionalism, rapiditate si respect fata de client.

Clientii agentiei au oportunitatea de a beneficia de consultanta in domeniul proprietatii intelectuale de la expertii nostri, cum ar fi: cercetarile documentare la nivel international, recomandari in domeniu si monitorizarea marcilor inregistrate la OSIM.

Obtine un pret

Începând cu data de 01.01.2018, cuantumul în lei al taxelor din domeniul proprietății industriale pentru înregistrarea unei mărci sau a unei indicații geografice a fost modificat de către OSIM. Iată care sunt taxele actualizate care trebuie achitate către Oficiul de Stat pentru Invenții şi Mărci, de la taxa de înregistrare și până la eliberarea certificatului.

Suna acum