Inregistrare marca OSIM

Fii unic!

Cu o experienta vasta in domeniu, agentia ofera servicii complete in aria proprietatii intelectuale, constand in consultanta, inregistrare si monitorizare marci.

In mediul de afaceri, a detine o marca inregistrata sau un desen inregistrat reprezinta o distinctie si o masura a importantei Companiei dumneavoastra. Daca afacerea este locala/nationala, inregistrarea marcii la OSIM este una dintre optiuni.

Agentia se bucura de o echipa complexa de consilieri specializati in domeniul proprietatii intelectuale, a caror activitate se bazeaza pe profesionalism, rapiditate si respect fata de client.

Clientii agentiei au oportunitatea de a beneficia de consultanta in domeniul proprietatii intelectuale de la expertii nostri, cum ar fi: cercetarile documentare la nivel international, recomandari in domeniu si monitorizarea marcilor inregistrate la OSIM.

Obtine un pret

Incepând cu data de 01.01.2018, cuantumul in lei al taxelor din domeniul proprietatii industriale pentru inregistrarea unei marci sau a unei indicatii geografice a fost modificat de catre OSIM. Iata care sunt taxele actualizate care trebuie achitate catre Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, de la taxa de inregistrare si pana la eliberarea certificatului.

Suna acum