Hosting

Hosting Website

Domeniul si Gazduirea

Cea mai eficienta metoda de a te promova in mediul online este de a avea un site atractiv, informativ si relevant pentru afacerea ta. Informatia de pe site trebuie stocata intr-un loc sigur, dar usor de accesat la nevoie. Astfel, este necesar un domeniu web scurt si intuitiv pentru clienti (www.exemplu.ro) si un site protejat de atacuri cibernetice, spam, erori etc., cu un sistem de backup mentinut permanent.

 

Vei avea la dispozitie web hosting rapid pe platforme hardware enterprise full SSD pentru viteza si performanta, utilizarea cPanel, Php, Mysql, setarea casutelor de email personalizate si toate serviciile necesare unui website de top.

Diferenta dintre ce oferim noi, printr-un web hosting excelent optimizat  si unul normal este ca problemele de gazduire apar mult mai rar. Asta se intampla datorita tehnologiei superioare pe care noi, la ZARR, o folosim. Daca, din nefericire, se intampla sa apara probleme, gasesti mereu pe cineva capabil sa te ajute si sa le rezolve rapid, la doar un telefon distanta.

 

Hostingul nostru ofera:

    • ­suport tehnic rapid
    • ­mentenanta permanenta
    • ­viteza de acces (stocare pe SSD)
    • ­backup asigurat
    • ­­(optional) certificat SSL (protocol https) pentru securitate sporita

Obtine un pret


Suna acum