Hosting

Hosting Bază Anual

4 Gb + 5 emailuri
174 lei +tva

Hosting Premium Anual

15 Gb + 50 emailuri
523 lei +tva

Domeniu .ro

anual
105 lei +tva

Certificat SSL

anual
327 lei +tva

Hosting Website

Domeniul și găzduirea

Cea mai eficientă metodă de a te promova în mediul online este de a avea un site atractiv, informativ și relevant pentru afacerea ta. Informația de pe site trebuie stocată într-un loc sigur, dar ușor de accesat la nevoie. Astfel, este necesar un domeniu web scurt și intuitiv pentru clienți (www.exemplu.ro) și un site protejat de atacuri cibernetice, spam, erori etc., cu un sistem de back-up menținut permanent.

 

Vei avea la dispoziție web hosting rapid pe platforme hardware enterpise full SSD pentru viteză și performanță, utilizarea cPanel, Php, Mysql, setarea căsuțelor de email personalizate și toate serviciile necesare unui website de top.

Diferența dintre ce oferim noi, printr-un web hosting excelent optimizat și unul normal este că problemele de găzduire apar mult mai rar. Asta se întâmplă datorită tehnologiei superioare pe care noi, la ZARR, o folosim. Dacă, din nefericire, se întâmpla să apară probleme, găsești mereu pe cineva capabil să te ajute și să le rezolve rapid, la doar un telefon distanță.

 

Hostingul nostru oferă:

  • ­suport tehnic rapid;
  • ­mentenanță permanentă;
  • ­viteza de acces (stocare pe SSD);
  • ­backup asigurat;
  • ­­(optional) certificat SSL (protocol https) pentru securitate sporită.

  Obține un preț


  Suna acum