Grafică Digitală sau de Print

Grafica face diferența!

Termenul de graphic design a fost inventat în 1922 de William Addison Dwiggins, un designer american de carte de la începutul secolului al XX-lea. Cu toate acestea, originea designului grafic poate fi urmărită de la originea existenței umane, de la peșterile Lascaux, până la Columna lui Traian din Roma, până la manuscrisele iluminate ale Evului Mediu, sau până la luminile neonului din Ginza, Tokyo.

Concepția grafica și designul implică procese de creație și, de aceea, presupune originalitate, personalitate, dar și experiență. Același produs sau serviciu poate fi prezentat în mai multe moduri, fiecare fiind eficient pentru publicul țintă căruia îi este adresat.

Designul grafic folosește compoziții vizuale pentru a rezolva probleme și a comunica idei prin tipografie, imagini, culoare și formă. Nu există o singură cale de a face acest lucru, și de aceea există mai multe tipuri de design grafic, fiecare cu propriul domeniu de specializare.

Toate proiectele de graphic design realizate de echipa noastră vor fi predate în grafică vectorială (sursa) la finalizarea proiectului.

Echipa noastră, formată din designeri profesioniști, este oricând pregătita să vă ajute la crearea și ajustarea identității vizuale a afacerii dumneavoastră!

  Obține un preț


  Grafica Tipar

  per element
  85 lei +tva

  flyere

  pliante

  afișe

  broșuri

  altele

  Grafica Digitală

  per element
  85 lei +tva

  reclame

  bannere

  landing page

  oferte

  altele

  Vectorizare

  per element
  215 lei +tva

  logo-uri

  fotografii

  portrete

  reclame

  altele

  Suna acum