Testul Barza

Transformarea Digitală a liderului în domeniul sarcinii și fertilității din România

Provocarea

Barza a fost un pionier în sănătatea femeilor din 1995, oferind o gamă largă de produse care le-au împuternicit femeilor să preia controlul asupra sănătății reproductive. Pe măsură ce gama lor de produse s-a extins, a crescut și nevoia unei platforme digitale care să poată servi ca o resursă cuprinzătoare și un pilon de încredere pentru noile produse. Au apelat la noi, nu doar pentru a construi un site web, ci și pentru a crea un sanctuar digital pentru femei în diferite etape ale vieții lor. Foarte curând am aflat că Barza nu este doar un test de sarcină, ci un ghid de încredere pentru femeile și cuplurile din România.

Strategia

Înțelegând importața misiunii Barza, știam că un simplu site de prezentare nu ar fi suficient. Acest proiect a necesitat o abordare holistică care nu numai că a prezentat gama extinsă de produse Barza, ci a furnizat informații și instrumente valoroase precum calculatoare pentru sarcină, ovulație și menopauză dar și peste 100 de articole de blog ce compun o adevărată bibliotecă digitală în domeniul sarcinii și fertilității, accesate de sute de mii de persoane lunar.

Execuția

Am început prin a revizui site-ul existent Testul Barza, după care am optat pentru un design curat, intuitiv, care să reflecte etosul mărcii. Folosind WordPress, am construit o platformă robustă de prezentare care ar putea gestiona portofoliul lor de produse în creștere, care include totul, de la teste de sarcină clasice la cele ultrasensibile, teste de ovulație și chiar plasturi pentru durere menstruală.  I-am asistat în crearea istoriei și misiunii brandului și în direcționarea eficientă a vizitatorilor către surse sigure de achiziție a produselor.

Rezultatele

Site-ul web reînnoit, Testul Barza, este mai mult decât un portal; este o resursă cuprinzătoare pentru femei în diferite etape ale călătoriei lor reproductive. Site-ul a devenit o platformă de încredere pentru răspunsuri rapide și ușoare, toate din intimitatea casei. Numărul de vizitatori unici a crescut, numărul de vizite la fel, iar bounce rate-ul a scăzut.

Parteneriatul

Pe parcursul acestui proiect, am dezvoltat o legătură profundă cu Barza și misiunea sa. Acesta nu a fost doar un alt client pentru noi; a fost un parteneriat construit pe valori comune și pe o dorință reciprocă de a avea un impact semnificativ. A fost o onoare să putem contribui la misiunea de a oferi informații corecte și relevante și instrumente de mare ajutor femeilor și cuplurilor în luarea deciziilor privind fertilitatea și sănătatea lor.

Viitorul

Pe măsură ce Barza continuă să inoveze și să-și extindă gama de produse, suntem alături de ei, pregătiți să-i ajutăm la evoluția prezenței digitale pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale femeilor de pretutindeni.

Vrei să îmbunătățești imaginea companiei tale?

Review-uri clienți

Companii cu cifră anuală peste 1 milion de euro

Alexandra Dumitrescu, Mazîlu și Asociații

⭐⭐⭐⭐⭐ Zarr Advertising te ajută să dormi mai bine, știind că ai mereu la îndemână oameni capabili.  

Andrei Neacșu, Pro Packing

⭐⭐⭐⭐⭐ Profesionisti! Raspund prompt solicitarilor noastre, si ne-am asigurat ca nu au fost deloc usoare. Serviciile nu se limiteaza doar la produse ci si mentenanta.

Roxana Sava, Hefe

⭐⭐⭐⭐⭐

Cei mai buni! Creativi, vizionari, comunicativi, performanti! Servicii de 5*!

Mihai Coman, O'Brothers

⭐⭐⭐⭐⭐

O echipa de profesionisti! E o adevarata placere sa lucrezi cu ei.

Gabriel Mihai, Trufi Investment

⭐⭐⭐⭐⭐

Plini de viață, creativi, orientați spre cerintele clientului. Cea mai buna alegere!

Adrian Maftei, Reitech

⭐⭐⭐⭐⭐

Am realizat site-ul companiei si cateva obiecte promo! Profesionisti! Recomandam cu caldura!