Sunt șanse de 93%

ca tu să fi ajuns pe această pagină datorită unei campanii PPC

✓ Google Search
✓ Google Display
✓ Google Smart Shopping
✓ Remarketing Ads

Sunt șanse de 93%

ca tu să fi ajuns pe această pagină datorită unei campanii PPC

✓ Google Search
✓ Google Display
✓ Google Smart Shopping
✓ Remarketing Ads

Servicii Pay Per Click

pentru succesul afacerii tale

Memorează aceste 10 statistici

1. 💡 Vizitatorii care dau clic pe o reclamă au cu 50% mai multe șanse să cumpere acel produs. 

2. 💡 Reclamele Google cresc gradul de cunoaștere generală a mărcii cu 80%. 

3. 💡 73% din piața totală de căutare plătită aparține Google. 

4. 💡 65% dintre întreprinderile mici sau mijlocii au campanii PPC. 

5. 💡 46% din totalul căutărilor merg către primele trei anunțuri plătite.

6. 💡 64% din totalul căutărilor Google provin de pe dispozitive mobile.

7. 💡 52% din totalul clicurilor pe reclame pe Google provin de la dispozitive mobile.

8. 💡 Dintre toate tranzacțiile online, 40% au loc pe dispozitive mobile.

9. 💡 Campaniile de anunțuri mobile responsive sunt de cinci ori mai eficiente decât anunțurile online sau desktop.

10. 💡 Reclamele mobile au potențialul de a crește gradul de cunoaștere a mărcii cu 46%.

Creăm campanii performante

Google Search

Ajutându-i pe ceilalți să te găsească, te ajuți pe tine însuți, pentru că orice căutare pe Google este o întrebare, iar răspunsul poate fi chiar website-ul tău! Astfel, cu ajutorul campaniilor Google Ads Search vom convinge potențialii clienți să facă o acțiune pe website-ul tău (click, apel telefonic, descărcarea aplicației), printr-un conținut text atractiv bazat pe un set de cuvinte cheie care să răspundă nevoilor celor care au nevoie de serviciile oferite de tine!  Este important să știi că plata se face doar în momentul în care cineva dă click pe anunțul Google Ads Search și ajunge în website-ul tău!

Google Display

Design, content, comunicare, branding…Pentru ca o afacere să ajungă cunoscută de publicul țintă, este nevoie de toate elemente de mai sus! Promovarea Google Ads Display, făcută pe site-uri relevante, este una dintre cele mai eficiente strategii pe care o recomandăm clienților noștri. De ce?! Pentru că o astfel de campanie PPC îți permite plasarea diferitelor formate de reclame în cadrul website-urilor vizitate de publicul tău țintă, făcându-te vizibil în locul și la momentul potrivit!

YouTube Ads

Pentru că știm că un conținut original înseamnă noi clienți, construim campanii de promovare memorabile pe YouTube, prin targetări complexe, în funcție de interese sau metode de plasare prin care putem ajunge strict la cei mai relevanți utilizatori din publicul tău țintă. De la bannere până la spoturi video skippable sau non-skippable, dă viață propriei afaceri și crește gradul de cunoaștere a mărcii, printr-un conținut care să capteze imediat atenția potențialilor clienți!

Remarketing Ads

Știm deja, este important ca utilizatorii să ajungă pe site-ul tău. Dar te-ai gândit cum îi poți convinge să devină clienți fideli, astfel, ori de câte ori aceștia au nevoie de serviciile din nișa în care te încadrezi, aceștia să revină la tine?! Noi îți propunem campanii de promovare Google Remarketing Ads, o metodă ingenioasă prin care identificăm userii care vizitează pagini ale afacerii tale online, îi targetăm cu mesajele potrivite și îi readucem exact acolo unde ne-am propus: pe website-ul tău!

Promovarea PPC (Pay per Click) este poate cea mai bună metodă pentru a-ți crește afacerea, indiferent de tipul acesteia, asta dacă urmărești vânzări imediate, vizibilitate mare sau atragerea unui număr de noi clienți.


Experiența noastră ca agenție de marketing online, împreună cu serviciile de promovare Google Ads, reprezintă duo-ul perfect pentru campanii PPC de succes.

Cu alte cuvinte vorbim despre creșterea profitabilității bugetului investit de tine și stoparea pierderilor prin livrarea unui trafic de calitate, creșterea numărului de conversii măsurabile, dar și prin crearea unor anunțuri eficiente cu accent pus pe obținerea unei poziții de top în pagina de căutări.

Zarr Advertising

Isabela Florian – Account Manager

Promisiunea Zarr

Niciodată nu ne-am gândit că „satisfacția garantată” este cea mai grozavă promisiune în publicitate. Bineînțeles că vrem să fii satisfăcut, dar am prefera dacă ai fi absolut încântat dincolo de cuvinte de serviciile noastre. Ne mândrim cu munca și portofoliul nostru, și dorim ca tu să simți asemenea nouă. Așadar, chiar și pentru cea mai mică diferență de culoare sau greșeală de tipar, vom muta cerul și pământul pentru a ne asigura că vei primi exact ce ți-ai dorit.

Ai nevoie și de website?

Suntem aici să te ajutăm

Contectează-ne astăzi

Suntem de 8 ani pe piața din România și avem un portofoliu imens de clienți mulțumiți. Te ajutăm să îți duci afacerea la următorul nivel.

Review-uri clienți

Companii cu cifră anuală peste 1 milion de euro

Alexandra Dumitrescu, Mazîlu și Asociații

⭐⭐⭐⭐⭐ Zarr Advertising te ajută să dormi mai bine, știind că ai mereu la îndemână oameni capabili.  

Andrei Neacșu, Pro Packing

⭐⭐⭐⭐⭐ Profesionisti! Raspund prompt solicitarilor noastre, si ne-am asigurat ca nu au fost deloc usoare. Serviciile nu se limiteaza doar la produse ci si mentenanta.

Roxana Sava, Hefe

⭐⭐⭐⭐⭐

Cei mai buni! Creativi, vizionari, comunicativi, performanti! Servicii de 5*!

Mihai Coman, O'Brothers

⭐⭐⭐⭐⭐

O echipa de profesionisti! E o adevarata placere sa lucrezi cu ei.

Gabriel Mihai, Trufi Investment

⭐⭐⭐⭐⭐

Plini de viață, creativi, orientați spre cerintele clientului. Cea mai buna alegere!

Adrian Maftei, Reitech

⭐⭐⭐⭐⭐

Am realizat site-ul companiei si cateva obiecte promo! Profesionisti! Recomandam cu caldura!