Placări Fațade Bond

montaj oriunde în România

✓ Placări fațade bond
✓ Casete luminoase
✓ Litere volumetrice
✓ Totem publicitar

Întoarce privirea tuturor

cu o fațadă premium

Material inovator

Bond-ul este un material de o înaltă calitate, ajuns la o perfecțiune tehnică și estetică, relativ nou, dar din ce în ce mai mult folosit în domeniul construcțiilor industriale și civile la placare Alucobond. Este un material care poate fi modelat cu o foarte mare ușurință, diferit de cele tradiționale. Acesta răspunde cu o extraordinară versatilitate dorințelor exprimate de arhitecți, transformându-le în realitate conceptele creative.

Noile placări tridimensionale

Uneori, fațadele plane nu sunt suficiente pentru a pune în evidenţă designul spectaculos, proporţiile bine gândite ale elementelor decorative sau efectul estetic final al arhitecturii unei clădiri. Era modernă cere de la sine clădiri moderne, iar, pentru un aspect creativ, dar în același timp la fel de funcţional, placările tridimensionale cu bond reprezintă cea mai bună soluţie. Deşi, la o primă vedere, un astfel de proiect poate părea greu de realizat, apelând la ajutorul profesioniştilor, lucrurile devin mult mai simple, toate acestea venind cu o serie de avantaje la pachet.

Formă și funcționalitate

Forma și funcționalitatea Alucobondului, Etalbondului și al Reynobondului sunt integrate într-o armonie perfectă, putându-se executa montajul la o calitate superioară. Avantajul major al unei asemenea fațade rezultă din înglobarea de materiale ușoare care nu solicită structura de rezistență a clădirii, durabile și ușor de întreținut. Pe lângă proprietățile extraordinare ca: planeitate, flexibilitate, rezistență la foc, greutate redusă, bondul vă oferă și culoarea preferată. Avantajele acestui tip de material sunt numeroase

Promisiunea Zarr

Promisiunea Zarr

Niciodată nu ne-am gândit că „satisfacția garantată” este cea mai grozavă promisiune în publicitate. Bineînțeles că vrem să fii satisfăcut, dar am prefera dacă ai fi absolut încântat dincolo de cuvinte de serviciile noastre. Ne mândrim cu munca și portofoliul nostru, și dorim ca tu să simți asemenea nouă. Așadar, chiar și pentru cea mai mică diferență de culoare sau greșeală de tipar, vom muta cerul și pământul pentru a ne asigura că vei primi exact ce ți-ai dorit.

Citește mai multe despre noi

Ai nevoie și de website?

Lucrurile de care beneficiezi dacă alegi să faci un website cu Zarr Advertising

✓ securitate sporită
✓ viteză mare de navigare
✓ adaptabilitate ecrane
✓ panou administrare client
✓ opțiune multilingual
✓ formulare contact
✓ integrare Google Maps
✓ configurare email-uri
✓ implementare analitice
✓ facebook pixel
✓ plată cu cardul
✓ optimizare seo

✓ adăugare produse
✓ import/export informații
✓ back-upuri de rezervă
✓ conectare conturi email
✓ fotografii profesionale stoc
✓ certificat ssl
✓ gdpr compliance
✓ integrare facturare
✓ administrare website
✓ integrare social media
✓ integrare whatsapp
✓ buton sună acum

Producție Publicitară

premium