2023 este aici. Comerțul s-a mutat online.

✓ responsivitate și performanță
✓ variante multiple de design
✓ platformă de management
✓ platformă comenzi
✓ facturare și plata cu cardul

A venit momentul să o faci și tu

dă-ne un semn dacă ai nevoie de ajutor

Magazin Online Complet

Wordpress Solutions

FAQ

întrebări și răspunsuri

De cât timp faceți website-uri?

Am început să facem website-uri în anul 2014 iar până în anul 2021 am creat aproximativ 300 de site-uri. Capacitatea noastră de lucru ne permite să construim aproximativ 40 de website-uri pe an.

Cum se plătește?

Condițiile noastre de plată sunt foarte lejere. După determinarea costului, va trebui să plătești doar 50%  avans iar restul de 50% la finalizarea proiectului, după ce ești 100% mulțumit de noul tău site. Avem posibilitatea de a stabili un sistem de rate convenabil, după caz. Dă-ne un semn și putem discuta despre asta.

Cât durează crearea site-ului meu?

Experiența ne-a învățat că un proiect obișnuit durează în medie aproximativ 2 săptămâni. Câteodată mai puțin, câteodată mai mult. Implicarea ta este foarte importantă în procesul de creație, așadar depinde și de tine.

Mă puteți ajuta să scriu conținut pentru website?

Da. Includem redactarea și editarea textelor în toate cotațiile și contractele noastre.

Dețin site-ul meu web?

Da! Tot ceea ce construim va fi deținut 100% de tine. Majoritatea clienților noștri rămân alături de noi pe tot parcursul vieții site-ului web. Echipa noastră este irezistibilă în acest fel. Dar dacă, din orice motiv, decizi că dorești să duci site-ul la un alt serviciu de găzduire și să găsești o altă companie care să deservească site-ul, te vom ajuta cu bucurie să faci tranziția cât mai ușor și eficient posibil. Site-ul este al tău până la urmă și vrem să îl duci oriunde te duci tu.

Cine se va ocupa de site-ul meu?

Aceasta este o întrebare excelentă de pus și ar trebui să o adresezi oricărei firme de design și dezvoltare web pe care o iei în considerare. Multe firme vor subcontracta proiectul către designeri independenți sau stagiari. Unele firme oferă acces redus sau deloc clienților care doresc să vorbească direct cu designerii sau dezvoltatorii lor. Clienții noștri lucrează direct cu echipa noastră strânsă. Cine se va ocupa de proiect depinde de tipul și complexitatea acestuia. Vei păstra legătura cu aceiași persoană pe întreg procesul de construcție.

Ce platforme folosiți?

Construim toate site-urile noastre web pe platforma open-source Content Management System (CMS) numită WordPress. Folosim doar teme și pluginuri profesionale achiziționate prin Themeforest.

Lucrați cu alte platforme (Wix, Joomla, Magento, Drupal)?

Nu. Suntem exclusiv o firmă WordPress CMS. În alegerea de a construi cu o singură platformă în ultimii 7 ani, am devenit experți în WordPress și putem crea soluții extrem de personalizate pentru clienții noștri.

Puteți să modificați site-ul meu web creat de o altă firmă?

Nu, întrucât nu putem garanta succesul. Lucrăm doar pe site-uri web pe care le-am construit complet. Avem această politică, astfel încât să putem răspunde 100% pentru tot ceea ce creăm. În schimb, putem reface site-ul tău cu un discount, în cazul în care vom folosi același conținut.

Cine îmi va administra site-ul web?

Sincer, sperăm că noi vom face asta. Am creat 3 pachete personalizate de administrare website. Dacă totuși vrei să îl administrezi singur sau să lași altă firmă să se ocupe, te vom sprijini și cu asta.

Isabela Florian – Account Manager

Promisiunea Zarr

Niciodată nu ne-am gândit că „satisfacția garantată” este cea mai grozavă promisiune în publicitate. Bineînțeles că vrem să fii satisfăcut, dar am prefera dacă ai fi absolut încântat dincolo de cuvinte de serviciile noastre. Ne mândrim cu munca și portofoliul nostru, și dorim ca tu să simți asemenea nouă. Așadar, chiar și pentru cea mai mică diferență de culoare sau greșeală de tipar, vom muta cerul și pământul pentru a ne asigura că vei primi exact ce ți-ai dorit.

Ai nevoie și de logo?

✓ Logo design premium
✓ Identitate vizuală
✓ Manual de brand
✓ Vectorizare

+150 Pachete Identitate Livrate

Servicii premium la prețuri accesibile

așa că nu există niciun motiv să nu ne încerci