Branding și Identitate Vizuală

Brandul este promisiunea făcută clienților. Le arată ce așteptări ar trebui să aibă privind produsele și serviciile tale și diferențiază oferta ta de cea a competiției.

Branding și Identitate Vizuală

Brandul este promisiunea făcută clienților. Le arată ce așteptări ar trebui să aibă privind produsele și serviciile tale și diferențiază oferta ta de cea a competiției.

Creăm logo-uri memorabile

🧠 În procesul de creare a unui logo, te sfătuim să eviți logica convențională, întrucât competitorii tăi o vor folosi. Testează lucruri contraintuitive, deoarece ei nu o vor face.

Branding Complex Rezidential
Zarr Advertising Identitate Vizuală
Multicare Romania

Procesul de design al Logoului

Strategia noastră complexă asigură un rezultat perfect adaptat afacerii tale.

Briefing Creativ

Un briefing creativ este un document gândit pentru consultarea dintre client și designer. În cazul nostru, este un set de aproximativ 10 întrebări. Cu cât răspunsurile sunt mai detaliate, cu atât putem comunica mai ușor pe baza conceptelor de design. Prin urmare, încurajăm clienții să nu se grăbească în găsirea răspunsurilor. Întrebările sunt în mare parte legate de afacere în sine, de produsele sau serviciile oferite, dar și despre clienți, despre brandul actual și, bineînțeles, despre aspirațiile companiei. Completează brieful tău aici.

Documentație

Ne uităm la business-ul existent și încercăm să descoperim unde se află la momentul de față imaginea companiei. Lucrând cu firme din foarte multe domenii, documentarea este imperativă pentru a ne familiariza cu o afacere nouă. Analiza competitorilor este un factor important în procesul de documentare. Aceștia vor fi etalonul principal în jurul căruia vom stabili care sunt avantajele de care trebuie să profităm și lucrurile omise de aceștia.

Designul

Orice design de logo începe cu o schiță și un brainstorming între designeri. Procesul acesta nu are loc în prezența clientului. Se caută fontul potrivit, proporția, culorile, echilibrul, după care se printează mai multe mostre pentru o nouă sesiune de consultare. Procesul de design ajunge în final la selectarea celor mai reușite rezultate. Niciodată nu pierdem timpul pentru crearea a zeci de variante, ci îl condensăm în a găsi maximum două pe care le considerăm cât mai apropiate briefului creativ.

Prezentarea

Vom prezenta cum arată logoul pe diferite fundaluri și amplasat pe diferite obiecte. De cele mai multe ori prezentăm simulări cu autoturisme, uniforme, panouri publicitare, cărți de vizită sau alte suporturi. Acestea ajută clientul să vizualizeze logoul în „lumea reală”, nu doar centrat pe o pagină A4. Pachetul este apoi predat în format PDF, putând fi deschis și prelucrat în format vectorial de orice alt designer pe viitor.

Feedback

În conversația cu clientul analizăm avantajele fiecărei soluții și ajungem împreună la un design preferat al logoului. Clienții spun uneori lucruri precum: „Nu-mi place culoarea asta” sau „liniile sunt plictisitoare”. Experiența ne-a demonstrat că după ce o marcă este adoptată oficial, audiența o va îmbrățișa și va reuși cu timpul să o asocieze cu imaginea lor despre compania pe care o reprezintă. Abordarea practicată în aceste cazuri poate genera logouri care să atingă un nivel de conștientizare a publicului care poate deveni cu adevarăt iconic.

Scoate capul din mulțime!

Brandul tău este o derivare a ceea ce ești, ceea ce vrei să devii și cum te percepe lumea.

💡 Brandingul este unul dintre cele mai importante aspecte ale oricărei afaceri – mică, mare, de retail sau B2B, iar o strategie de branding eficientă îți oferă un mare avantaj pe o piață competitivă și în continuă creștere. Dar ce înseamnă mai exact „brandingul”? Cum afectează o afacere nouă ca a ta? Pe scurt, brandul tău este promisiunea făcută clienților. Le arată ce așteptări ar trebui să aibă privind produsele și serviciile tale și diferențiază oferta ta de cea a competiției.

Proiecte de Branding

Îndrăznește să aduci inovație în domeniul tău de activitate în orice fel posibil și separă-te de competiție. Un logo trebuie să reprezinte vizual echilibrul dintre realitatea sinceră și suma aspirațiilor companiei tale. Alege un designer sau o echipă al cărui portofoliu de lucrări îl apreciezi și dă-le libertatea să facă ce știu ei mai bine.

Design Produs Zarr
Grafica de print Impostore
Zarr Advertising
Logo Design DS Longfield
Iaz View
Productie publicitara Zarr Advertising
Grafic design Iaz View
Grafic design Propacking
Logo design Vista Garden

Ajutăm afacerile din România

Să creeze o identitate și să se promoveze eficient

Promisiunea Zarr

Niciodată nu ne-am gândit că „satisfacția garantată” este cea mai grozavă promisiune în publicitate. Bineînțeles că vrem să fii satisfăcut, dar am prefera dacă ai fi absolut încântat dincolo de cuvinte de serviciile noastre. Ne mândrim cu munca și portofoliul nostru, și dorim ca tu să simți asemenea nouă. Așadar, chiar și pentru cea mai mică diferență de culoare sau greșeală de tipar, vom muta cerul și pământul pentru a ne asigura că vei primi exact ce ți-ai dorit.

Isabela Florian – Account Manager

Ai nevoie și de website?

Suntem aici să te ajutăm

Vrei să îmbunătățești imaginea companiei tale?

Review-uri clienți

Companii cu cifră anuală peste 1 milion de euro

Alexandra Dumitrescu, Mazîlu și Asociații

⭐⭐⭐⭐⭐ Zarr Advertising te ajută să dormi mai bine, știind că ai mereu la îndemână oameni capabili.  

Andrei Neacșu, Pro Packing

⭐⭐⭐⭐⭐ Profesionisti! Raspund prompt solicitarilor noastre, si ne-am asigurat ca nu au fost deloc usoare. Serviciile nu se limiteaza doar la produse ci si mentenanta.

Roxana Sava, Hefe

⭐⭐⭐⭐⭐

Cei mai buni! Creativi, vizionari, comunicativi, performanti! Servicii de 5*!

Mihai Coman, O'Brothers

⭐⭐⭐⭐⭐

O echipa de profesionisti! E o adevarata placere sa lucrezi cu ei.

Gabriel Mihai, Trufi Investment

⭐⭐⭐⭐⭐

Plini de viață, creativi, orientați spre cerintele clientului. Cea mai buna alegere!

Adrian Maftei, Reitech

⭐⭐⭐⭐⭐

Am realizat site-ul companiei si cateva obiecte promo! Profesionisti! Recomandam cu caldura!