Cum te recunosc clienții?

✓ Logo design premium
✓ Identitate vizuală
✓ Manual de brand
✓ Vectorizare

Sunt trei reacții la orice element de design!

Da, nu și wow! Noi ne străduim pentru ultimul.

Garantie-100-Banii-inapoi

100% Fără Risk

Ești protejat în totalitate de clauza noastră 100% banii înapoi. Dacă nu ești complet mulțumit de produsul livrat în termen de 30 de zile de la achiziție, ești eligibil pentru un refund total.

Procesul de design al Logoului

Strategia noastră complexă asigură un rezultat perfect adaptat afacerii tale.

Briefing Creativ

Un briefing creativ este un document gândit pentru consultarea dintre client și designer. În cazul nostru, este un set de aproximativ 10 întrebări. Cu cât răspunsurile sunt mai detaliate, cu atât putem comunica mai ușor pe baza conceptelor de design. Prin urmare, încurajăm clienții să nu se grăbească în găsirea răspunsurilor.

Întrebările sunt în mare parte legate de afacere în sine, de produsele sau serviciile oferite, dar și despre clienți, despre brandul actual și, bineînțeles, despre aspirațiile companiei.

Completează brieful tău aici.

Documentație

Ne uităm la business-ul existent și încercăm să descoperim unde se află la momentul de față imaginea companiei. Lucrând cu firme din foarte multe domenii, documentarea este imperativă pentru a ne familiariza cu o afacere nouă.

Analiza competitorilor este un factor important în procesul de documentare. Aceștia vor fi etalonul principal în jurul căruia vom stabili care sunt avantajele de care trebuie să profităm și lucrurile omise de aceștia.

Designul

Orice design de logo începe cu o schiță și un brainstorming între designeri. Procesul acesta nu are loc în prezența clientului. Se caută fontul potrivit, proporția, culorile, echilibrul, după care se printează mai multe mostre pentru o nouă sesiune de consultare.

Procesul de design ajunge în final la selectarea celor mai reușite rezultate. Niciodată nu pierdem timpul pentru crearea a zeci de variante, ci îl condensăm în a găsi maximum două pe care le considerăm cât mai apropiate briefului creativ.

Prezentarea

Vom prezenta cum arată logoul pe diferite fundaluri și amplasat pe diferite obiecte. De cele mai multe ori prezentăm simulări cu autoturisme, uniforme, panouri publicitare, cărți de vizită sau alte suporturi. Acestea ajută clientul să vizualizeze logoul în „lumea reală”, nu doar centrat pe o pagină A4.

Pachetul este apoi predat în format PDF, putând fi deschis și prelucrat în format vectorial de orice alt designer pe viitor.

Feedback

În conversația cu clientul analizăm avantajele fiecărei soluții și ajungem împreună la un design preferat al logoului.

Clienții spun uneori lucruri precum: „Nu-mi place culoarea asta” sau „liniile sunt plictisitoare”. Experiența ne-a demonstrat că după ce o marcă este adoptată oficial, audiența o va îmbrățișa și va reuși cu timpul să o asocieze cu imaginea lor despre compania pe care o reprezintă.

Abordarea practicată în aceste cazuri poate genera logouri care să atingă un nivel de conștientizare a publicului care poate deveni cu adevarăt iconic.

Scoate capul din mulțime!

Brandingul este unul dintre cele mai importante aspecte ale oricărei afaceri – mică, mare, de retail sau B2B. O strategie de branding eficientă îți oferă un mare avantaj pe o piață competitivă și în continuă creștere. Dar ce înseamnă mai exact „brandingul”? Cum afectează o afacere nouă ca a ta? Pe scurt, brandul tău este promisiunea ta făcută clienților. Le arată ce așteptări ar trebui să aibă privind produsele și serviciile tale și diferențiază oferta ta de cea a competiției. Brandul tău este o derivare a ceea ce ești, ceea ce vrei să devii și cum te percepe lumea.

 În procesul de creare a unui logo, te sfătuim să eviți logica convențională, întrucât competitorii tăi o vor folosi. Testează lucruri contraintuitive, deoarece ei nu o vor face.

 Îndrăznește să aduci inovație în domeniul tău de activitate în orice fel posibil și separă-te de competiție. Un logo trebuie să reprezinte vizual echilibrul dintre realitatea sinceră și suma aspirațiilor companiei tale. Alege un designer sau o echipă al cărui portofoliu de lucrări îl apreciezi și dă-le libertatea să facă ce știu ei mai bine.

Mihai Saulescu

Mihai Săulescu – Creație

Proiecte de Branding

Suntem de 7 ani pe piața din România și ne situăm în top 50 agenții de marketing.

Avem un portofoliu imens de clienți mulțumiți și suntem gata să te ajutăm să îți duci afacerea la următorul nivel.

Design Produs Zarr

Isabela Florian – Account Manager

Promisiunea Zarr

Niciodată nu ne-am gândit că „satisfacția garantată” este cea mai grozavă promisiune în publicitate. Bineînțeles că vrem să fii satisfăcut, dar am prefera dacă ai fi absolut încântat dincolo de cuvinte de serviciile noastre. Ne mândrim cu munca și portofoliul nostru, și dorim ca tu să simți asemenea nouă. Așadar, chiar și pentru cea mai mică diferență de culoare sau greșeală de tipar, vom muta cerul și pământul pentru a ne asigura că vei primi exact ce ți-ai dorit.

Ai nevoie și de website?

Lucrurile de care beneficiezi dacă alegi să faci un website cu Zarr Advertising

✓ securitate sporită
✓ viteză mare de navigare
✓ adaptabilitate ecrane
✓ panou administrare client
✓ opțiune multilingual
✓ formulare contact
✓ integrare Google Maps
✓ configurare email-uri
✓ implementare analitice
✓ facebook pixel
✓ plată cu cardul
✓ optimizare seo

✓ adăugare produse
✓ import/export informații
✓ back-upuri de rezervă
✓ conectare conturi email
✓ fotografii profesionale stoc
✓ certificat ssl
✓ gdpr compliance
✓ integrare facturare
✓ administrare website
✓ integrare social media
✓ integrare whatsapp
✓ buton sună acum

Servicii premium la prețuri accesibile

așa că nu există niciun motiv să nu ne încerci