Grafica Digitala sau de Print

Grafica face diferenta!

Termenul de graphic design a fost inventat in 1922 de William Addison Dwiggins, un designer american de carte  de la inceputul secolului XX . Cu toate acestea, originea designului grafic poate fi urmarita de la originea existentei umane, de la pesterile Lascaux, pana la Columna lui Traian din Roma, pana la manuscrisele iluminate ale Evului Mediu, sau pana la luminile neonului din Ginza, Tokyo.

Conceptia grafica si designul implica procese de creatie si de aceea presupune originalitate, personalitate, dar si experienta. Acelasi produs sau serviciu poate fi prezentat in mai multe moduri, fiecare fiind eficient pentru publicul tinta caruia ii este adresat.

Designul grafic foloseste compozitii vizuale pentru a rezolva probleme si a comunica idei prin tipografie, imagini, culoare si forma. Nu exista o singura cale de a face acest lucru, si de aceea exista mai multe tipuri de design grafic, fiecare cu propriul lor domeniu de specializare.

Toate proiectele de graphic design realizate de echipa noastra vor fi predate in grafica vectoriala (sursa) la finalizarea proiectului.

Echipa noastra formata din designeri profesionisti este oricand pregatita sa va ajute la crearea si ajustarea identitatii vizuale a afacerii dvs!

Obtine un pret


Suna acum