Digitalizarea IMM-urilor

Aplici pentru fonduri?
Crează o ofertă standard conform cerințelor

Vrei o cotație de preț pe loc?
Livrare pe mail imediată

Fonduri digitalizare

Alocare totală program: 347,50 milioane euro.

Fă-ți singur oferta de finanțare digitalizare

Completează câmpurile de mai jos pentru a obține pe mail o ofertă personalizată pentru proiectul tău.

Calculator în timp real la sfărșitul formularului.


Creăm pentru companii, organizații sau persoane fizice 3 tipuri de site-uri. De prezentare, landing page-uri și magazine online.

Poți alege cât timp să petrecem la designul noului tău site sau numărul de designeri implicați în procesul de creare. Mai mult timp înseamnă rezultate mai bune.

Optimizare pentru motoare de căutare sau Search Engine Optimization (SEO), este un proces de perfecționare (favorizare) a vizibilității site-urilor web sau paginilor web, în cadrul ordonării rezultatelor căutării în lista făcută de motorul de căutare.

Un website obișnuit are aproximativ 5 pagini de bază printre care se înumără Acasă, Echipa, Portofoliu, Tarife, Contact. Acestea pot fi schimbate sau se pot adăuga multe alte pagini noului tău website.

Îți creăm oricâte adrese de email ai nevoie și îți oferim asistență în instalarea acestor adrese în cadrul procesatorului tău de email sau pe telefoanele mobile ale angajaților.

Înregistrăm în numele tău sau al companiei tale domeniul .ro, .com, .eu, sau orice altă extensie dorești. Dacă încă nu ai făcut-o, verifică disponibilitatea domeniului- aici.

Spatiu hosting 15 GB, Trafic lunar (Bandwidth) nelimitat, Domenii gazduibile in plus 5, Baze de date MySQL 20, Functionare fara intreruperi 99%, Casute e-mail IMAP / POP3 100 buc

Afiseaza numele organizatiei in browser, cctiveaza bara de adrese verde (pentru majoritatea browserelor), activeaza protocol securizat HTTPS, asfiseaza simbolul lacatului verde, numele companiei in browser, dynamic TrustLogo.
0.00 lei

Isabela Florian – Account Manager

Promisiunea Zarr

Niciodată nu ne-am gândit că „satisfacția garantată” este cea mai grozavă promisiune în publicitate. Bineînțeles că vrem să fii satisfăcut, dar am prefera dacă ai fi absolut încântat dincolo de cuvinte de serviciile noastre. Ne mândrim cu munca și portofoliul nostru, și dorim ca tu să simți asemenea nouă. Așadar, chiar și pentru cea mai mică diferență de culoare sau greșeală de tipar, vom muta cerul și pământul pentru a ne asigura că vei primi exact ce ți-ai dorit.

Servicii premium la prețuri accesibile

contactează-ne dacă ai nevoie de ajutor

Website-uri pentru toată lumea!

Suntem de 7 ani pe piața din România și ne situăm în top 50 agenții de marketing.

Avem un portofoliu imens de clienți mulțumiți și suntem gata să te ajutăm să îți duci afacerea la următorul nivel.

După toate astea, și tu ne vei recomanda!

Organizații

Acum puteți administra ușor site-ul web, fără să învățați niciun fel de cod. Și cea mai bună parte este că puteți, de asemenea, să vă alegeți din variantele creative predefinite pe care le punem la dispoziție.

Blogguri

Influențezi deciziile altora? Arată-le că îți pasă de experiența lor pe website și angajează-ne să ne ocupăm de el. Panou de administrare facil inclus, precum și training personalizat.

Companii

Site-urile nu se mai construiesc la fel ca în trecut. Accentul acum este pe optimizare, experiență utilizator, calitatea designului și adaptabilitatea pe zeci de formate de ecrane.

Ai nevoie și de logo?

✓ Logo design premium
✓ Identitate vizuală
✓ Manual de brand
✓ Vectorizare

+150 Pachete Identitate Livrate