Mobilul are prioritate in 2018

Aplicatii mobile bazate pe stragie de business.

Dezvoltam nativ aplicatii mobile pentru dispozitivele care ruleaza pe sistemele de operare Android si IOS. Ascultam ideea dumneavoastra, proiectam, testam si publicam aplicatia dumneavoastra in Google PLAY si AppStore..

  • ­Conectare cu audienta
  • ­Design modern care face diferenta
  • ­Creste numarul clientilor fideli si al vanzarilor­

Obtine un pret

Tipuri de Aplicatii Mobile

Lansate cu succes

Institutii invatamant

Nimeni nu poate nega faptul ca institutiile din invatamantul superior au nevoie de oportunitatile exceptionale pe care tehnologia le poate oferi. Aplicatiile mobile destinate Universitatilor servesc un dublu scop.

Se urmareste atat imbunatatirea relatiei cu studentii prin informarea permanenta a acestora, cat si declansarea impulsului pentru viitori studenti, prin posibilitatea de a se informa cu privire la facilitatile oferite. In acest fel ei reusesc sa simta o foarte mica parte din dificultatile ce vor avea sa le ofere anii de studentie.

Social Media Network Concept Zarr Advertising

Transmisie Live TV

In medie, un roman are 17 aplicatii instalate pe smartphone, iar lunar sunt folosite aproximativ 8 aplicatii. Locurile unde smartphone-urile si tabletele sunt utilizate cel mai adesea sunt acasa, la serviciu, in mers, la cafenele, magazine si bineinteles in timpul calatoriilor.

Interesant este ca smartphone-urile au devenit atat de importante incat o treime dintre utilizatori ar renunta mai degraba la televizor decat la telefon. Asta pentru nevoia tot mai mare de a fi in permanenta informat urmarind cele mai recente stiri, de socializare prin accesarea retelelor cunoscute si de a afla informatii despre diferite locuri, cafenele, restaurante, magazine..( si putem continua ).

Aplicatii Mobile Zarr Advertising

Clinici si Laboratoare

Prin intermediul unei aplicatii mobile puteti atinge noua generatie de utilizatori, dandu-le acces facil la informatii esentiale pentru ei. Aplicatiile mobile pot fi integrate cu aplicatiile web, putand astfel sa profitati la maxim de avantajele interconectivitatii.

Aplicatiile mobile pot fi folosite din varii motive impreuna cu aplicatiile web sau website-uri pentru generarea de lead-uri, pentru activitati operationale curente sau pentru cresterea vanzarilor.

Aplicatii Mobile Zarr Advertising
Suna acum